Пето СУ "Георги Измирлиев" - Благоевград




Новини

Последни новини

img

09.12.2018 г.



Състезание по математика и български език и литература I- IV клас

Състезанието на 08.12.2018 г. Коледно предизвикателство " Коледа е - подари си успех" за учениците от I- IV клас, което бе организирано от Пето СУ " Георги Измирлиев" за втора поредна година, протече при много добра организация и огромен интерес от страна на участници и родители. Явиха се почти всички регистрирани 603 ученици. Децата спокойно и много отговорно подходиха към решаването на тестовете. Особено вълнуващо бе участието на най- малките - първокласниците, чийто брой бе 125.


img

29.11.2018 г.



Коледно предизвикателство

За втора поредна година Пето СУ "Г. Измирлиев" организира състезание " Коледно предизвикателство. Коледа наближава - подари си успех!" по математика и български език и литература за I- IV клас. В състезанието участват всички ученици от училищата в Благоевград, които се регистрират за участие на посочения в регламента срок. В регламента обстойно са разяснени целите на състезанието, организационни въпроси и какъв вид задачи включва теста за всеки клас.

Участниците не заплащат такса.

Срокът за записване е до 03.12.2018 г. включително на посочения в регламента имейл.

Регламент на състезанието ...


Съобщения

 • II кръг на състезанието " Великденско приключение"

  Състезание по български език и математика за учениците от I - IV клас - II кръг " Великденско приключение" ще се проведе на 13.03.2019 г. / събота/.

  Регистрирани за участие са 223 ученици, които са постигнали необходимите 75% от максималния брой точки на I кръг - " Коледно предизвикателство".

  Всички участници трябва да заемат местата си в съответната зала, не по- късно от 9.55 ч. на 13.04.2019 г. Необходимо е да носят химикал, цветни моливи и чертожни инструменти.

  Продължителността на състезанието е два астрономически часа.

  От организаторите на състезанието

  11.04.2019 г.
 • Стипедии за постигнати образователни резултати и подпомагане достъпа до образование

  Успех във възпитанието и обучението на учениците е заложен в триединството: учител- ученик- родител. Затова главна задача трябва да бъде превръщането на родителите в отбор от съмишленици. Необходими са анкети, проучвания разговори с цел да се състави социалния паспорт, статут на родителите, за да се определят средствата и методите на работа с тях.

  ПРОТОКОЛ № 4

  10.03.2019 г.
 • Иновативно училище на България

  Ние от Уча.се сме щастливи да Ви обявим за „Иновативно училище на България“. Радваме се, че заедно с Вас, иновативните директори, учители и училища, ежедневно подобряваме българското образование.

  Училището получава специално място на картата на „Иновативните училища на Уча.се в България“ в сайта на Уча.се.

  За нас е чест, че имаме възможността да работим с прекрасни професионалисти като Вас!

  Благодарим Ви за подкрепата!

  16.01.2019 г.

Нашето училище


img

img