Пето СУ "Георги Измирлиев" - Благоевград
Новини

Последни новини

img

20.12.2017 г.Коледно състезание- Знам и успявам в България и в Европа

На 09.12.2017 година в V СУ „ Георги Измирлиев“ се проведе състезание по български език и математика за учениците от I – IV клас.

В състезанието се включиха ученици от няколко училища в града. Интересът към състезанието беше голям. Регистрираните участници бяха 482.

Комисия, назначена със Заповед на директора на училището, извърши проверка на писмените работи и в посочения в регламента срок изпрати резултатите до участващите в състезанието. Повече от 50% от децата се класират за втори кръг на състезанието, което ще се проведе през месец април.


img

30.11.2017 г.Състезание по математика и български език и литература I- IV клас

Коледно предизвикателство - Знам и успявам в България и в Европа

Пето средно училище " Георги Измирлиев"- Благоевград организира на 09.12.2017 г. от 10.00 часа Коледно състезание в два модула - модул Математика и модул Български език и литература за ученици от първи до четвърти клас.

Продължителност на състезанието - 120 минути.

Всеки участник може да работи по единия или по двата модула.

Награди за всеки участник.


Повече информация можете да получите от публикувания регламент.


Съобщения

 • II кръг на състезанието " Великденско приключение"

  Състезание по български език и математика за учениците от I - IV клас - II кръг " Великденско приключение" ще се проведе на 13.03.2019 г. / събота/.

  Регистрирани за участие са 223 ученици, които са постигнали необходимите 75% от максималния брой точки на I кръг - " Коледно предизвикателство".

  Всички участници трябва да заемат местата си в съответната зала, не по- късно от 9.55 ч. на 13.04.2019 г. Необходимо е да носят химикал, цветни моливи и чертожни инструменти.

  Продължителността на състезанието е два астрономически часа.

  От организаторите на състезанието

  11.04.2019 г.
 • Стипедии за постигнати образователни резултати и подпомагане достъпа до образование

  Успех във възпитанието и обучението на учениците е заложен в триединството: учител- ученик- родител. Затова главна задача трябва да бъде превръщането на родителите в отбор от съмишленици. Необходими са анкети, проучвания разговори с цел да се състави социалния паспорт, статут на родителите, за да се определят средствата и методите на работа с тях.

  ПРОТОКОЛ № 4

  10.03.2019 г.
 • Иновативно училище на България

  Ние от Уча.се сме щастливи да Ви обявим за „Иновативно училище на България“. Радваме се, че заедно с Вас, иновативните директори, учители и училища, ежедневно подобряваме българското образование.

  Училището получава специално място на картата на „Иновативните училища на Уча.се в България“ в сайта на Уча.се.

  За нас е чест, че имаме възможността да работим с прекрасни професионалисти като Вас!

  Благодарим Ви за подкрепата!

  16.01.2019 г.

Нашето училище


img

img